Gőzaromák

TERMÉKNÉV TERMÉK KÓD MEGJEGYZÉS
Borsmenta emulziós gőzaroma GA001 Természetes
Citrom emulziós gőzaroma GA002 Természetes
Citromfű emulziós gőzaroma GA003 Természetes
Eukaliptusz-Menta emulziós gőzaroma GA004 Természetes
Eukaliptusz emulziós gőzaroma GA005 Természetes
Fenyő emulziós gőzaroma GA006 Természetes
Fodormenta emulziós gőzaroma GA007 Természetes
Levendula emulziós gőzaroma GA008 Természetes
Mandarin emulziós gőzaroma GA009 Természetes
Menta emulziós gőzaroma GA010 Természetes
Narancs emulziós gőzaroma GA011 Természetes
Narancs-mandarin emulziós gőzaroma GA012 Természetes
Vanília emulziós gőzaroma GA013 Természetes

Gőzaromáinkról

A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut egészségünk és közérzetünk javítására. A folyamatos napi stressz, sérülékeny szervezetünkben számos negatív folyamatot indíthat el. Az elmúlt évtized rendkívül fejlődő területe a wellness ágazat, mely számos terápiát és lehetőséget nyújt szervezetünk regenerációjára és gyógyítására.

Egyik népszerű wellness „terápia” folyamat a különböző szaunák, szauna kabinok és aroma kabinok használata. Ez utóbbiak a finn szaunák levegője helyett inkább a törökfürdők nedves melegét nyújtja, amivel segíti a stressz oldást, az izmok ellazulását, a regenerálódást, és serkenti a szervek vérellátását. A folyamat hatásfokának fokozására egyre inkább alkalmaz- nak természetes illat és aroma anyagokat is, melyek egyben orvosilag igazoltan is jó hatásúak a szervezet számára. Az első védelmi vonalunk a bőr, mely leginkább ki van téve a káros behatásoknak. A gőzfürdőzéssel számos fellépő káros behatást kezelhetünk. A nyugtató illatoknak és a kellemes melegnek köszönhetően oldódik a stressz, csökken az álmatlanság. Hatása kimutatható a szépségápolásban, mivel használatával az elhalt hámsejtektől a bőr hamarabb megszabadul, így lágyabb, puhább, rugalmasabb lesz.

Cégünk egyik új fejlesztése az emulziós gőzaroma család. Az emulziós gőzaroma termékek természetes illóolajokat és egyéb természetes illóolaj komponenseket tartalmaznak. Az emulziós gőzaromák legfőbb előnye az, hogy az olajok egy vizes alapú emulzió formájában találhatóak így vizes közegben jól oldódnak. Felhasználási módjuk több féle lehet. Elsődlegesen automatikus porlasztó adagolón keresztül közvetlenül a kabin légterébe permetezve ill. a kabinban elhelyezett, nyitott edényben lévő vízbe keverve, ahonnan a természetes párolgás révén kerül a kabin légterébe.

Ajánlott adagolásuk a felhasználás módjától függően:

automata adagolás esetén: 2-3 percenként 3-5 ml, nyitott edény esetén: 2-3 gramm / 1000 ml víz.

Kiszerelési egység: 5.-,10.- kg és 20.- kg-os edényekben.

write essay for me

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése lenne, nyugodtan vegye fel felünk a kapcsolatot és kollégáink 24 órán belül válaszolnak üzenetére.

Nem olvasható? Kérjen másik szövege! captcha txt

Gépelje be amire keresni szeretne, majd nyomja meg az Enter gombot